معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران

27خرداد1400
0 نظر
معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران

معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران

معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران که یک مجموعه مدرن گردشگری محسوب شده و از آن به عنوان فرصتی برای بازگرداندن نشاط به شهر تهران یاد می شود، می تواند برای بسیاری از افراد که به بازدید از مجموعه های تفریحی و یا سرمایه گذاری در این حوزه علاقه مند هستند، از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

پروژه هزار و یک شهر همانگونه که از نام آن پیداست، با الهام از داستان های دیارهای مختلف ایران زمین، هزار و یک ایده برای تفریح و سرگرمی را در خود جای داده است، از این رو فرصت بی نظیری برای اشتغال، سازندگی، رشد و توسعه فرهنگ ایرانی به شمار می رود. با توجه به آنچه که بیان شد، معرفی این پروژه، بخش های مختلف و امکانات موجود در آن، می تواند برای علاقه مندان به حفظ و گسترش تفریحات سالم در فضایی متناسب با فرهنگ و تمدن کهن ایران زمین، جالب توجه باشد.

پروژه عمرانی هزار و یک شهر تهران چیست؟

پروژه هزار و یک شهر را می توان یک مقصد گردشگری ویژه در تهران برشمرد که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حال ساخت می باشد و می توان آن را با مراکز تفریحی شناخته شده در جهان نیز مقایسه کرد. این پروژه در زمینی به مساحت 139 هکتار معادل با یک میلیون و 390 هزار مترمربع در منطقه 22 تهران در دست احداث می باشد.

در معرفی پروژه هزار و یک شهر می توان گفت که این پروژه از تعدادی زیرپروژه شامل اولین تم پارک ایران، مجتمع تجاری، خیابان سرگرمی، برج های چهارگانه اداری، هتل آپارتمان، هتل های 3 ستاره سندباد، 4 ستاره سیراف و 5 ستاره اورنگ، هتل زیست بوم، پارک آبی، مرکز مطالعات اسلامی و نگارستان تهران تشکیل شده است. در این پروژه امکاناتی نظیر مجموعه سوارکاری، زمین تنیس، برکه ماهیگیری، رستوران و کافی شاپ های مدرن نیز تعبیه شده است.

هزار و یک شهر تهران کجاست؟

پروژه هزار و یک شهر در منطقه 22 شهر تهران و در غربی ترین قسمت بزرگراه شهید خرازی در دست ساخت می باشد. در معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران و مسیرهای دسترسی آن می توان گفت که قرارگیری این مجموعه در مجاورت بزرگراه شهید خرازی که بار ترافیکی پایینی دارد، یک امتیاز ویژه برای آن محسوب شده و امکان دسترسی آسان به این مجموعه عظیم را فراهم می کند.

برای رفتن به مجموعه هزار و یک شهر کافیست اتوبان همت را به سمت غرب بپیمایید تا وارد بزرگراه شهید خرازی شوید. سپس به حرکت در بزرگراه شهید خرازی ادامه دهید و پس از پشت سر گذاشتن شهرک شهید باقری، از طریق خروجی سمت راست اتوبان، به سوی مجموعه هزار و یک شهر حرکت کنید.

تم پارک شهر قصه

مالک پروژه هزار و یک شهر تهران کیست؟

در سال 1389 شهرداری تهران طی فراخوانی از شرکت های ساختمانی جهت ارائه طرح ها و مبالغ پیشنهادی برای ساخت مجتمع تفریحی در زمین پروژه هزار و یک شهر دعوت به عمل آورد که در این میان، شرکت سرمایه گذاری ساختمانی عظام با مالکیت “عباس ایروانی” با سابقه ساخت مقاصد توریستی مدرن و بی نظیر در کشور و باتوجه به توانایی مالی بالای خود و همچنین ارائه بهترین طرح کاربری زمین، ساخت و بهره برداری از این پروژه را به عهده گرفت. در معرفی پروژه هزار و یک شهر و تعیین مالکیت آن می توان گفت که شهرداری در این پروژه از سهم 30 درصدی و شریک مالی از سهم 70 درصدی برخوردار می باشند.

شهر بازی هزار و یک شهر تهران ، تم پارک شهر قصه

شهربازی هزار و یک شهر را می توان قلب تپنده این پروژه منحصر به فرد دانست که بزرگترین پارک تفریحی از غرب آسیا تا شرق اروپا محسوب می شود. در معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران به تم پارک این مجموعه، توجه ویژه ای شده است. تم پارک شهر قصه شامل 45 راید و 28 جاذبه در 7 دیار می باشد که در زمینی به مساحت 38 هکتار و بر اساس طرحی از شرکت Forrec کانادا در دست ساخت است. چیدمان رایدها در دیارها به گونه ای است که برای تمامی گروه های سنی جذاب باشد.

جاذبه های تم پارک شهر قصه براساس تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران زمین در زمینه های گوناگون هنری نظیر معماری، نمایش، موسیقی، فیلم، هنرهای تجسمی، شعر و ادبیات، آداب و رسوم، بازی ها، جشن ها و غذاها طراحی شده اند. هفت گنبد نماد خیال ایرانی، یکی از این جاذبه هاست که درست در مرکز شهر قصه واقع شده است و نماد هفت ستاره یا هفت فلک می باشد.

دیار آفرینش، با روایت قصه آفرینش، دیار تاریخ، با بیان شکوه، عظمت و تاریخ کهن ایران، دیار راه ابریشم، با به تصویر کشیدن قدیمی ترین جاده تجاری دنیا، دیار ماجرا، با نمایش هفت خوان رستم در شاهنامه فردوسی تا مواجهه با دیوها و جادوگران، دیار اسطوره، با نقل از اساطیر هند، روم، یونان و ایران باستان، دیار آینده، با به تصویر کشیده پرواز تخیل انسان و دیار بازی، به عنوان محل بازی و سرگرمی کودکان، هفت دیار تم پارک شهر قصه را تشکیل می دهند.

شهر بازی هزار و یک شهر تهران ، تم پارک شهر قصه

مجتمع تجاری شهرزاد

مجتمع تجاری شهرزاد پروژه هزار و یک شهر در زمینی به مساحت 35 هکتار و سطح قابل اجاره مفید 380000 مترمربع، در دست ساخت می باشد. نام این مجتمع برگرفته از نام شهرزاد قصه گو در داستان های هزار و یک شب است. در مجتمع تجاری شهرزاد علاوه بر امکان خرید، فضاهای متنوعی نیز برای سرگرمی در نظر گرفته شده است. این مجتمع دارای فودکورت، هایپرمارکت و پردیس سینمایی است که اوقات خوشی را برای بازدیدکنندگان رقم می زند.

در معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران و مرکز تجاری شهرزاد می توان گفت که این مرکز خرید از 7 بلوک تشکیل شده است که توسط 7 اتریوم به هم مرتبط می شوند. هر یک از این اتریوم ها از نقوش و موتیف های خاص خود بهره می برند که علاوه بر ایجاد زیبایی و تلفیق معماری ایرانی و روم باستان، امکان مسیریابی بهتر را برای بازدیدکنندگان فراهم می آورند.

آخرین وضعیت پروژه “هزار و یک شهر”

طبق توافق صورت گرفته میان شرکت ساختمانی عظام و شهرداری تهران در سال 1389، مقرر شد تا سال 1393 اولین فاز شهربازی اجرا شود و شهرداری نیز به ازای هر 20 درصد پیشرفت فیزیکی 13.5 درصد از سند پروژه را به نام شریک خود ثبت کند. این پروژه تا سال 1395 حدود 20 درصد پیشرفت داشت اما شهرداری برای انتقال سند با مشکل مواجه شد و پروژه در همان مرحله متوقف شد.

عملیات ساخت این مجموعه همانگونه که در معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران نیز بیان شد، در زمینی به مساحت 139 هکتار متعلق به بنیاد تعاون ارتش، آغاز شد و توافق شد این زمین از سوی ارتش در اختیار شهرداری قرار گیرد اما به دلیل وجود معارض، ارتش نتوانست به تعهد خود عمل کند و شرکت عظام نیز منتظر تعیین تکلیف سند ماند. اما اخیرا بنیاد تعاونی ارتش اعلام کرد که مشکل سند زمین رفع شده است.

افتتاح هزار و یک شهر

افتتاح هزار و یک شهر

پس از رفع مشکلات موجود بر سر راه انتقال سند زمین پروژه هزار و یک شهر، برنامه تکمیل این پروژه در دو فاز تدوین و ارائه شد. بر همین اساس در فاز اول گردشگری و در فاز دوم ساخت اماکن تجاری مورد توجه قرار گرفت.

از آنجا که در معرفی پروژه هزار و یک شهر تهران هدف اصلی از ساخت، توسعه تفریحات سالم و جبران کمبودهای گردشگری و تفریحی شهر تهران عنوان شده است، در فاز اول، راه اندازی بخش گردشگری این پروژه به عنوان اولویت اول در دستور کار شهرداری تهران و شرکت سازنده قرار گرفت به نحوی که مقرر شد این بخش در سال 1400 به بهره برداری برسد. همچنین مقرر شد شهرداری تهران به شریک مالی خود کمک کند تا هرچه زودتر فاز دوم این پروژه نیز افتتاح شود.

پیام بگذارید